Szentek és Boldogok élete

Ez az oldal Szentek és Boldogok életével foglalkozik!Remélem itt megtalálod annak a szentnek vagy boldognak az életét akit keresel!

A Szentatya és a Vatikáni Államtitkárság legújabb Twitter-üzenetei

A Vatikáni Államtitkárság az elmúlt napokban három üzenetet tett közzé a  @terzaloggia Twitter címéről.

„Sokszor tudjuk, hogy mit kellene tennünk, de nincs hozzá bátorságunk. Tanuljuk meg Máriától a döntési képességet Istenre bízva magunkat.” Ezzel a rövid üzenettel fordult követőihez a Twitter közösségi hálón Ferenc pápa június 3-án, hétfőn. 

A Vatikáni Államtitkárság az elmúlt napokban három üzenetet tett közzé a @terzaloggia Twitter címéről. Május 30-án, csütörtökön a 140 karakterből álló üzenet így hangzott: „Az élelmiszer és a táplálkozás minden ember alapvető joga.” Az olasz és angol nyelvű rövid mondathoz egy linket is mellékeltek, amely Francis Chullikatt érsek, a Szentszék állandó ENSZ megfigyelőjének május 30-i felszólalásához vezet. 

Május 31-én, pénteken a következő rövid üzenetet tette közzé a Vatikáni Államtitkárság: „A katolikus egyház 5.305 kórházával és 18.179 klinikájával ösztönöz a szegények megsegítésére.” Az ehhez kapcsolódó link a Szentszék genfi ENSZ missziójának internetes oldalára irányít:www.holyseemissiongeneva.org

Június 1-jén, szombaton újabb Twitter üzenet jelent meg a Vatikáni Államtitkárság címén. „A vízhez és a higiéniához való hozzáféréshez nemzetközi összefogásra van szükség.” A kapcsolódó link Chullikatt érsek beszédéhez vezet, amelyet május 24-én mondott a New York-i ENSZ székházban a vízről és a higiéniáról tartott ülésen. 

Vatikáni Rádió/Magyar Kurír

 Weblap látogatottság számláló:

Mai: 53
Tegnapi: 91
Heti: 485
Havi: 3 444
Össz.: 283 156

Látogatottság növelés
Oldal: A Szentatya és a Vatikáni Államtitkárság legújabb Twitter-üzenetei
Szentek és Boldogok élete - © 2008 - 2021 - szentekelete.hupont.hu

A HuPont.hu honlap ingyen regisztrálható, és sosem kell érte fizetni: Honlap Ingyen.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »